Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Група «Нова Галичина» пропонує кандидатуру Тараса Батенка на посаду голови фракції «Наша Україна» у Львівській облраді

Депутатська група «Нова Галичина» підтримує ініціативу голови фракції «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олега Паски щодо висунення кандидатури Тараса Батенка на посаду керівника фракції «НСНУ». Про це йдеться у заяві депутатської групи.

«Найближчим часом у Львівській обласній раді відбудуться зміни у керівництві фракції «НСНУ» та міжфракційному об’єднанні «Наша Україна». Депутатська група «Нова Галичина», до складу якої входять представники різних політичних партій вважає, що вибір повинен бути зроблений із врахуванням майбутніх стосунків між усіма політичними силами. Нові керівники фракцій повинні чітко усвідомлювати ті виклики перед якими ми сьогодні стоїмо», – сказано, зокрема, у заяві.
Пропонуючи кандидатуру Тараса Батенка на посаду голові фракції «Наша Україна», «Нова Галичина» вважає, що «його активна позиція та демократичні переконання можуть дати новий стимул діяльності обласної ради. Вважаємо, що у даній ситуації ця кандидатура може сприяти об’єднанню політичних сил, ідей та позицій у сесійній залі».

Водночас, «Нова Галичина» вважає, що посаду голови міжфракційного об’єднання «Наша Україна» у Львівській обласній раді повинен зайняти представник Народного Руху України, висловлюючи таким чином підтримку голові фракції НРУ Ярославу Пітку.

«Своєю активною громадською діяльністю він довів що здатний впроваджувати у своїй діяльності засади моралі, професійності та патріотизму. Вважаємо, що набутий ним досвід та авторитет може сприяти консолідації в обласній раді», – йдеться далі у заяві.




Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ