Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Група обдурених Львівським домобудівним комбінатом №2 пайовиків пікетуватиме Львівську міську раду та прокуратуру Львівської області

У четвер, 22 червня, ініціативна група пайовиків житлового будівництва на вул. Плуговій, 5 спільно із координаційною групою колективу працівників ВАТ Львівський домобудівний комбінат №2 проводитеме з 10-ї ранку пікетування Львівської міської ради та з 11.00 год. відбудеться пікетування прокуратури Львівської області з приводу відсутності реакції органів місцевого самоврядування та правоохоронців на численні звернення до них через відверто незаконні дії керівництва ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2". Про це сказав сьогодні, 21 червня, журналістам, представник ТзОВ ВТК „Кедр”, пайовик  Андрій Зазуляк.

Інвестори житлового будівництва на вул. Плуговій, 5 звернулися до міського голови Львова, голови Львівської облдержадміністрації, а також у прокуратуру Львівської області та Львівське обласне управління внутрішні справ із вимогою відреагувати на факт незаконного залучення інвестиційних коштів у будівництво житла.
Як розповів Андрій Зазуляк, забудовник з 2003 року без будь-яких погоджень та дозволів здійснює будівництво зазначеного будинку та до цього часу не виконав своїх інвестиційних зобов'язань, які по договорах зобов'язаний був виконати ще до кінця 2004 року.
«Органи місцевого самоврядування до цього часу ніяк не відреагували на факт відсутності погоджень і дозволів на здійснення будівельних робіт та не виділення земельної ділянки під забудову.
Мета пікетування - зобов'язати вищеназвані структури відреагувати на ці факти та захистити інтереси громадян, які стали жертвами незаконних оборудок з будівництвом житла, а також привернути увагу громадськості на викладені проблеми – сказав Андрій Зазуляк.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ