Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Група "Океан Ельзи" отримала дозвіл на роботу у Росії

Група "Океан Ельзи" отримала дозвіл на роботу у Росії і продовжує свій гастрольний тур країною. Про це повідомляється на сайті SAV Entertainment, компанії-організатора туру. Всі концерти групи відбудуться за розкладом, другу частину туру заплановано на 2014 рік.

Група "Океан Ельзи" гастролювала у Росії на підтримку свого восьмого альбому "Земля". Майже у всіх містах музиканти виступили без будь-яких труднощів, однак у Саратові їх оштрафували на 18 тисяч рублів. Штраф було накладено через відсутніть дозвільних документів на роботу на території Російської Федерації.

Про те, що дев'ятьох осіб з групи оштрафовано, стало відомо 6 листопада. Тоді ж повідомлялося, що організатори концерту "Океану Ельзи" також мають заплатити штраф у розмірі 225 тисяч рублів за статтею 18.15 адміністративного кодексу - "незаконне залучення іноземного громадянина до трудової діяльності".

Виступ "Океану Ельзи" у Саратові пройшов 2 листопада. У жовтні і листопаді 2013 роки музиканти також дали концерти в Пензі, Нижньому Новгороді, Казані, Тюмені, Самарі, Саратові, Волгограді.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ