Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Група Єремєєва – Димінського продала акції НПК „Приватбанку” – Петро Олійник

Група Єремєєва – Димінського продала акції НПК „Приватбанку” – про це під час прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА Петро Олійник.  За його словами, за групою Ігоря Єремєєва залишились тільки заправки WOG. Він також зазначив, що зараз на підприємстві керує менеджмент, який перейшов з ВАТ „Нафтохімік Прикарпаття”, а менеджмент Ігоря Єремеєва фактично виїжджає з підприємства.
Петро Олійник також додав, що відбулася зустріч з новим керівництвом НПК „Галичина”, під час якої було обумовлено подальшу співпрацю. Основними питаннями були відновлення виробництва та коректна співпраця у дотриманні податкових зобов’язань: „Цього року переробка нафти в 1,8 раза має перевищити минулорічну, є сподівання, що НПК почне виходити з кризи, а область вперше за 12 місяців покаже позитивну динаміку росту у цій сфері”.
Також Петро Олійник відзначив, що дуже позитивним є те, що нові власники акцій мають великий пакет акцій в „Укрнафті”, що вселяє надію на те, що завод дійсно буде працювати. Голова ЛОДА додав, що було досягнуто домовленостей про поставки івано-франківської нафти на завод, який займається виробництвом свічок та інших виробів з воску, що створить додаткові робочі місця та дозволить підприємству знову працювати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ