Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Групу зловмисників, що викрали доньку підприємця, затримано через тиждень після скоєння злочину

16 березня 2006 року до  Личаківського районного відділу звернувся підприємець, мешканець міста Львова, із заявою про те, що його 20-річна донька, вийшовши з дому, не повернулася та місце її знаходження невідоме.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями відпрацьовувався ряд версій, не відкидалося і викрадення із застосуванням фізичного насилля.
Через тиждень група співробітників управління кримінально розшуку УМВС України у Львівській області та спецпідрозділу „Беркут”, вийшли на слід групи осіб, що викрали та провели операцію по звільненню доньки. На момент звільнення вона почувала себе нормально, ніяких фізичних тортур зловмисники не чинили.
Зловмисники ретельно підготувалися до цього злочину. Була вийняната квартира для утримання заручниці, куплений автотранспорт – мікроавтобус та легкова з краденими державними номерами.  Тривалий час вони слідкували за донькою відпрацьовуючи план захоплення. Злочинці планували висунути свої вимоги щодо грошей на восьмий день утримування, навіть ще й з сумою не визначилися.
На сьогодні злочинці зізналися у скоєнні злочину, уся їхня діяльність задокументована. Прокуратурою Личаківського району міста Львова за цим фактом порушена кримінальна справа. Проводиться слідство. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівські області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ