Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Григорій Козловський: Горе-керівництво Карпат вбило багаторічну історію і традиції зелено-білих

Президент львівського клубу жорстко розкритикував свого колегу через стимулювання суперників "Руху".

У блозі на клубному каналі "жовто-чорних" Григорій Козловський висловив свою думку стосовно дзвінків командам Першої ліги з пропозицією в сумі 500 тисяч гривень за перемогу над "Рухом":

е, що я побачив і почув, мене це просто вбило! Питання до керівництва Карпат: Хлопці, що з вами? Що ви нюхаєте? Чим наколоті ті апельсини, які ви їсте? У вас є розум? Ви своїми заявами і тим, що я показав, витерли ноги об львів’ян, об уболівальників. Ви заявляєте, що у вас немає 1,5 мільйона гривень і готові по 500 тисяч давати тому, хто обіграє "Рух". Це нормально? Ви клуб довели до банкрутства. Ви розповідаєте, що поміняли умови, вам потрібно ще 5 мільйонів. Ви догосподарювались до того, що довели до боргів, а тепер ще й займаєтеся шантажем?

Це ненормально. Це мене шокувало і вбило. Після цього я більше про Карпати чути не хочу! Я все робив щиро, клуб не перестану любити. Але поки є таке недолуге керівництво… Враження, що це футбольні диверсанти, яких закинули сюди, щоб вони знищили футбол у Львові", - йдеться у відео на каналі Ruh TV.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, Григорій Козловський запропонував свою допомогу "Карпатам".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ