Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Григорій Суркіс на займаній посаді є ефективнішим від своїх попередників - Ярослав Грисьо

«Особисто мені дивно, що Борис Колесников зараз заговорив про те, що Григорій Суркіс обирався на свою посаду за наказом адміністрації Леоніда Кучми. Чомусь на двох попередніх виборах голови Федерації футболу України він жодного разу не піднімав подібного питання. Можливо, він захотів обійняти цю посаду і розпочав наступ на Григорія Суркіса?» – зазначив у коментарі “Гал-info” голова Львівської обласної організації Федерації футболу Ярослав Грисьо.
 «Якщо бути відвертим, то якщо б не Григорій Суркіс, то не було б українського футболу. Я працював і за керівництва попередніх голів ФФУ, і з повною відповідальністю заявляю, що Григорій Суркіс на займаній посаді є ефективнішим від своїх попередників. Звичайно, є якісь помилки, але хто не працює, у того і немає помилок. Хочу ще раз наголосити на тому, що Григорій Суркіс заслуговує на найвищу оцінку від українського футболу», – сказав він.
 Нагадаємо, що депутат і голова Донецької обласної організації Федерації футболу Борис Колесников заявляє, що Григорій Суркіс обирався на свою посаду за наказом адміністрації Леоніда Кучми. Про це він заявив в інтерв'ю ТРК "Україна", повідомляє сайт „Терикон”. "На жаль для Григорія Суркіса, у мене відмінна пам'ять. Я добре пам'ятаю, як він двічі обирався президентом ФФУ. Як адміністрація президента (Леоніда Кучми) давала прямі вказівки губернаторам областей, а ті у свою чергу – головам обласних федерацій футболу голосувати винятково за Григорія Суркіса", – заявив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ