Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко хоче знайти 300 тисяч людей, які за нього проголосували

До Івано-Франківська голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко приїхав “відповідно до планів «партійної розбудови”. Йдеться про створенням осередків зареєстрованої 11 лютого партії “Громадянська позиція”. Про це А. Гриценко заявив учора, 24 березня, місцевим журналістам під час прес-конференції у приміщенні свого виборчого штабу, – повідомив власкор Гал-інфо.

       

“Ми знаходимо цих 300 тисяч людей, які нас і мене підтримали, по різних областях знаходимо, – зазначив Гриценко. – Це люди, які не позарилися на гроші, обіцянки; вони, як і я мають позицію”.

 

Позиція Анатолія Гриценка у нинішніх умовах “незмінна”–він “в опозиції до цієї влади”. Випереджаючи запитання, чому Гриценко не разом з головною опозиціонеркою Тимошенко?, лідер наймолодшої в Україні партії “Громадянська позиція” відповів: “...бо вона, так звана об’єднана опозиція, утворена таким самим способом, як і коаліція, “тушками”. Причому Тимошенко сама себе проголосила лідером, а лідерів не проголошують, їх обирають”.

 

За його словами, з оприлюдненого складу опозиційного уряду Тимошенко “практично ніхто в майбутньому не стане урядовцями”.

 

Чи були пропозиції увійти до коаліційного уряду Азарова? запитували івано-франківські журналісти. “Це уряд не Азарова, а Януковича, лише Азаров нестиме за нього відповідальність,– підкреслив Анатолій Грищенко і додав: - Пропозиції були символічні. Мовляв, підходили і казали «ми знаємо, що ви не з нами”.

 

Відповідаючи на запитання, чому під час минулої виборчої кампанії кандидат в президенти Гриценко “слабко розкрутив свій імідж?», він відповів, що на вибори витратив “не більше і не менше , а 9,6 млн грн, і що результатом задоволений.

 

Довідка.

 

На президентських виборах 2010 року Анатолій Гриценко набрав 1,2% ,або 296 412 голосів.

 

В Івано-Франківську обласну організацію партії “Громадянський вибір”  очолює  Микола Ладовський (підприємець).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ