Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко нагородив Святослава Вакарчука та музикантів гурту „Океан Ельзи” “Знаком Пошани”

За вагомий внесок у патріотичне виховання військовослужбовців і молоді України Міністр оборони України Анатолій Гриценко нагородив лідера “Океану Ельзи” Святослава Вакарчука та музикантів цього гурту відзнакою військового відомства “Знак Пошани” – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Глава українського оборонного особисто вручив нагороди музикантам по завершенні творчої зустрічі “Океану Ельзи” з українськими, польськими, американськими та литовськими миротворцями у кінотеатрі військової бази “Bondsteel” у Косово (Республіка Сербія).
“Я дуже задоволений, побачивши, з якою повагою відносяться до українських миротворців американські та польські військові і зрозумів, що наші хлопці роблять шляхетну справу”. Так охарактеризував свої враження від творчої зустрічі з українськими миротворцями у Косовому лідер популярного гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук.
„В першу чергу я прибув до Косового як громадянин, щоб підтримати тут наших хлопців. Я дуже задоволений, побачивши, з якою повагою відносяться до українських миротворців американські та польські військові і зрозумів, що наші хлопці роблять тут шляхетну справу”, - наголосив Святослав Вакарчук.
Він також зазначив, що у Києві політики постійно розмірковують над тим – як краще провадити інтегрування у різні європейські структури: „А ці хлопці є флагманом. Вони вже давно “інтегровані” і своїм прикладом показують – як можна заслужити повагу серед всього світу, в тому числі в цій важливій місії. Тому я думаю, що завдання любої людини, тим більше відомої, підтримати морально, духовно і не тільки наших миротворців тут”, – підкреслив Святослав Вакарчук.
Нагадаємо, 12 грудня в рамках візиту до автономної провінції Косово міністр оборони України Анатолій Гриценко відвідав на американській військовій базі “Bondsteel” розташування національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “Укрполбат”. За особисту мужність і відвагу, зразкове виконання військового обов’язку, самовіддані дії, виявлені під час виконання миротворчих завдань міністр оборони нагородив велику групу українських і польських військовослужбовців “Укрполбату” відзнаками військового відомства “Доблесть і Честь”, “Знак пошани” та “Воїн-миротворець”. По завершенні зустрічі та церемонії нагородження у кінотеатрі бази “Bondsteel” відбулася творча зустріч музикантів популярної вітчизняної групи “Океан Ельзи” з українськими, польськими та американськими миротворцями, під час якої Святослав Вакарчук виконав декілька пісень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ