Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко нарахував уже п’ять зобов’язань, які не виконав Янукович

Президент України Віктор Янукович не виконує свої передвиборчі обіцянки. Про це заявив народний депутат від НУНС Анатолій Гриценко в ефірі ТРК "Україна". "Згадаймо, які борди висіли у переможця виборів. Я нарахував мінімум п'ять зобов'язань, що Янукович вже не виконав", - сказав політик, – повідомила Ліга.

 

Першим з них А. Гриценко назвав п'ятирічні податкові канікули для представників малого бізнесу. "Ухвалили два тижні тому проект Акімової, яка зараз перший заступник глави Секретаріату (Адміністрації Президента. - Ред.), В якому податки залишаються. Тобто виконання своєї обіцянки зірвали", - відзначив парламентарій.

 

Другим прикладом він назвав передвиборче зобов'язання В. Януковича щодо підвищення соціальних стандартів для малозабезпечених сімей. "Саме Партія регіонів не дала прийняти в цілому цей закон, відстрочила його далі", - нагадав А. Гриценко.

 

За його словами, третій таким обіцянкою новообраного Президента була пропозиція надати вчителям статус державного службовця. Він підкреслив, що відповідний закон не був прийнятий, оскільки за нього не проголосувала фракція Партії регіонів.

 

По-четверте, як нагадав депутат, не набув чинності передвиборне гасло новообраного Президента щодо довічного ув'язнення для корупціонерів. А. Гриценко пояснив, що таку законодавчу ініціативу під час розгляду в парламенті не підтримала саме фракція регіоналів та особисто її лідер В. Янукович.

 

Політик навів і п'ятий приклад безвідповідальності нового Президента щодо своїх передвиборчих зобов'язань: гасло про повернення до школи десятирічки залишився на папері, адже саме фракція Партії регіонів не голосувала за цей законопроект.

 

А. Гриценко прогнозує і шосте порушення слова з боку В. Януковича: "Гарантую на 400%, що перехід до 2011 року на контрактну армію, про що йшлося у програмі Віктора Федоровича, не відбудеться".

 

Нагадаємо, В. Янукович вступив на посаду Президента 25 лютого.

 

Ліга

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ