Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко не піде працювати ні в уряд Тимошенко, ні в уряд Януковича

Мораль та відповідальність відсутні як у Тимошенко, так і в Януковича. Але хтось з цих двох, очевидно, стане Президентом. В прямому ефірі програми «Шустер Live» Анатолій Гриценко заявив, що йому сумно буде жити в Україні Януковича чи Тимошенко, –повідомила прес-служба кандидата.

 

Він побажав цим політикам «здорового глузду визнати перемогу свого опонента». А також - впровадити у життя ті позитивні пропозиції, що містили програми інших кандидатів на пост Президента.

 

«Неодноразово ми чули готовність сприймати конструктивні ідеї з програм інших. Важливо, щоб новообраний Президент, якщо хоче зробити щось корисне, врахував всі ці речі».

 

Зокрема, Гриценко нагадав, що більшість кандидатів, у тому числі - нинішні лідери рейтингів - підтримували пункти з його програми: повернення до десятирічки у школі, скасування ПДВ, модель сильної президентської влади тощо.

 

Анатолій Гриценко особливо підкреслив свою позицію щодо можливої співпраці з Тимошенко чи Януковичем: «Я не піду в уряд жодного з них, я не підтримую жодного з них. Не тому, що хтось з них переміг. А тому що, на превеликий жаль, немає великої різниці між групою «Росукренерго», які зараз сидять у фракції Януковича і групою «Тендерна палата», що сидить у фракції Тимошенко».

 

Гриценко порадив цим політикам «почистити пір'я».

 

«Для цих кандидатів було б сильним кроком вигнати тих, за ким стоять десятки мільярдів вкрадених гривень», - зазначив Гриценко в ефірі політичного шоу на каналі «Україна». 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ