Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко про угоду опозиції: Це пакт про ненапад

Партія Громадянська позиція не збирається повертатися до лав Комітету опору диктатурі. Про це журналістам під час мітингу опозиційних сил на Софіївській площі в Києві заявив голова партії Анатолій Гриценко.

"Ми не плануємо повертатися до КОД, тому що я не бачу принципових змін, – зазначив він. – Згадайте торішнє свято: коли Тимошенко була на волі, тут виступали всі.Ніхто не визначав, хто рівний, а хто рівніший", – сказав Гриценко, повідомляє Кореспондент.

Лідер Громадянської позиції також зазначив, що може розглянути питання про підписання угоди про спільні дії опозиції лише в тому разі, якщо інші опозиційні партії "погодяться повикидати з неї будь-які згадки про КОД, включити все, в тому числі і позапарламентські сили, і не будуть вирішувати за людей, які партії повинні йти на вибори".

"Той проект тексту, який мені передали, не має ніякого відношення до об’єднання. Це пакт про ненапад. Таке ми можемо підписати, але до об’єднавчого документу навіть сам КОД ще не дозрів", – вважає Гриценко.

Як повідомлялося, в неділю політичні партії, які входять до складу Комітету опору диктатурі, а також партія УДАР, яку очолює Віталій Кличко, уклали Угоду про спільні дії Об’єднаної опозиції.

У документі наголошується, що опозиційні партії мають намір виступати як об’єднана опозиція і спільно діяти на загальнонаціональному та місцевому рівнях,погоджувати загальні політичні принципи і підходи на парламентських виборах2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ