Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко спростував інформацію про те, що підтримує в другому турі Тимошенко за місце в уряді

«Я людина безпартійна і досі не брав участі у партійному будівництві. Однак тепер ми будемо створювати свою партію, формувати команду державних менеджерів». Про такі наміри оголосив Анатолій Гриценко, голова Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція», кандидат на пост Президента України, передає прес-служба організації.

Гриценко повідомив, що однією з цілей «Громадянської позиції» є формування команди зі 100 людей, які здатні ефективно працювати на центральному рівні і 10 тис. тих, хто може обіймати відповідальні посади на рівні сіл, районів, міст, областей.

Голова «Громадянської позиції» заявив, що члени цієї організації будуть брати участь у всіх виборах, у тому числі - місцевих 30 травня 2010 року. Саме з такою метою після закінчення президентських виборів   буде створена партія. Поки - працюватимуть у форматі громадської організації.

«Під час президентської кампанії люди перевірятимуть мене, наскільки я стійкий до спокус, а я перевірю людей, які поруч».

Гриценко заявив, що «кількість людей, які долучаться до нас, ми побачимо на табло ЦВК. Для мене ці вибори - перепис розумних, порядних та небайдужих людей».

Але якщо у другий тур вийдуть Тимошенко та Янукович, Гриценко викреслить обидва прізвища.

«Жоден з них, попри сотні мільйонів доларів, які за ними стоять, не здатен об'єднати країну, якісно змінити її, забезпечивши цивілізоване європейське майбутнє», - зазначив Гриценко.

Він спростував інформацію, яку оприлюднила газета «Сьогодні», про те, що начебто Гриценко підтримає у другому турі Тимошенко, оскільки має намір увійти в її уряд.

«Це брехня, - заявив Гриценко. - З Тимошенко та Януковичем мені не по дорозі. Мені в іншу Україну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ