Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко відкрив у Львові своє регіональне представництво

Вчора, 25 березня, голова Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція», народний депутат Анатолій Гриценко відкрив регіональне представництво очолюваної ним організації у Львові.
За словами народного депутата, офіс «Громадянської позиції» буде завжди відкритий для небайдужих до долі власної країни, міста чи села людей, тих, хто прагне змінити ситуацію і у Львові, і в області, і в Україні.
«Це буде місце, куди зможуть приходити люди, щоб не лише почути про нас, а й щоб розповісти про себе, про ті проблеми, які їх турбують, внести власні пропозиції щодо покращення життя, - розповів Гриценко. - Фактично тут буде і приймальня народного депутата», - зазначив він і додав, що за нинішньої виборчої системи у народних обранців немає власних округів, «тому деякі з парламентарів замість власної країни шукають їх десь на Канарських островах».
Гриценко переконаний, що продуктивне спілкування з львів’янами допоможе сформулювати у вигляді законопроектів чи проектів постанов уряду ті проблеми, вирішення яких допоможе швидше подолати кризу.
Лідер «Громадянської позиції» впевнений, що на владу потрібно тиснути не акціями протесту, а більш конструктивним шляхом - пропозицією. До чого і закликав активістів громадської організації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ