Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко вважає, що у Міноборони достатньо коштів, щоб перевести КЕЧівські будинки на міський баланс

Міністр оборони України Анатолій Гриценко прихильник передачі житлового фонду (будинки КЕЧ) на міський баланс і переконаний, що на виділені урядом 117 млн грн можна буде завершити процеси передачі цього житла на постійну експлуатацію місту. Про це міністр розповів, відповідаючи на запитання „Гал-info» в Тернополі.    

„У нас дійсно є на балансі житловий  фонд, крім того, що знаходиться в межах військових містечок. Загальна наша політика — передача цього житлового фонду місцевій владі. Вони зможуть експлуатувати ці будівлі, ремонтувати їх краще, ніж це ми робимо. Така політика знайшла підтримку в уряді. 2006 рік — це перший рік, коли в бюджеті передбачені кошти для передачі житлового фонду місцевій владі, щоб підготувати ці будинки  до зими і надалі експлуатувати”, — зазначив міністр.
Анатолій Гриценко також запевнив, що міністерство врегулює питання заборгованості за теплопостачання у будинках КЕЧ: „Заборгованість по теплозабезпеченню ліквідовуватиметься на  рівні взаєморозрахунків з НАК „Нафтогазом” та домовленостями з міською владою. На ці розрахунки ще залишилося 117 млн грн, і ми сподіваємося, що за ці гроші ми завершимо всі розрахунки”.
Варто відзначити, що у Львові існує загроза того, що для будинків КЕЧ може не розпочатися опалювальний сезон через значні борги за спожиту теплоенергію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ