Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко вважає, що влада Януковича тримається "на штиках"

«День Соборності показав, нас об’єднують не партії і не політики, нас об’єднують проблеми і власна тривога за те, щоб Україна відбулася як європейська держава», - заявив зі сцени під час народного віче на Софійській площі у Києві голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Про це повідомила прес-служба нардепа.

За його словами, люди сьогодні розуміють, що нас об’єднує та хто нас роз’єднує, і це потрібно донести до всіх. На думку народного депутата, нині склалася така ситуація, коли День Соборності України став «святом зі сльозами на очах» для мільйонів громадян, від Донецька до Волині, від Криму до Сумщини.

«За період Януковичового правління ніхто не відчув, що його родина живе впевненіше, краще і з оптимізмом дивиться у завтрашній день. Ніхто не вірить, що після судової реформи Януковича можна піти в суд і без хабара захистити свої права. Ніхто не вірить, що Україна Януковича, та, яку він будує для людей, буде європейською державою, яка проводитиме самостійну політику. Немає таких людей на цій площі і немає таких по всій Україні. Немає у Луганську, немає у Львові, Черкасах, Вінниці, ніде», - зазначив Гриценко.

Голова «Громадянської позиції» підкреслив, влада Януковича робить ставку на силу, на тиск, на штики. «Тому хочу, щоб Янукович почув те, що я скажу: На штиках сидіти дуже незручно і довго всидіти не вдасться», - наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ