Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко: закулісні домовленості Порошенка з Путіним напевно таки були

Росія знову, вже вкотре, прямо говорить про наявність "закритих домовленостей" з Україною, не оприлюднених для української громадськості, щодо здачі під контроль терористам Донецького аеропорту. Я пропонував Президенту Порошенку негайно публічно спростувати наявність таких домовленостей і тим самим поставити крапку в цьому резонансному питанні. Порошенко мовчить. Мовчання – теж відповідь.

Про це у блозі на УП написав Анатолій Гриценко.

І далі: "Дуже хотів би помилитися, але закулісні домовленості Порошенка з Путіним напевно таки були. Напевно вони набагато ширші, ніж контроль над Донецьким аеропортом. І напевно ці домовленості з Путіним – на користь ворогові, не Україні. Інакше навіщо би їх від нас з Вами приховував Порошенко, який не пропускає для переможного піару жодного інформаційного приводу.

Якщо він думає, що "закриті домовленості" з Путіним будуть закритими довічно, то помиляється – усі таємниці розкриються. Як тільки це стане вигідним для Росії.

Президент України має усвідомити твердо: Путін – ворог України, підступний і жорстокий, набагато досвідченіший і хитріший Порошенка, тож грати на його полі, вестися на закулісні "тьорки по понятіям" є безперспективним і небезпечним. І для Президента, і для України!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ