Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГУ МНС апелює до керівництва області з проханням покращити гідрантне господарство

Із 7073 пожежних гідрантів, які є на водомережах області, 1361 непридатний до використання. З них 892 є несправними, 253 гідранти знято, 126 – заглушено. Ще 131 гідрант заасфальтовано. Отже, практично 19% з усіх наявних пожежних гідрантів на території області є непридатними для використання в разі потреби – такі результати показала перевірка зовнішніх джерел протипожежного водопостачання зовнішнім оглядом і з пуском води, яку проводили рятувальники Львівщини упродовж поточного року. Повідомили „Гал-іnfо” в ГУ МНС України у Львівській області.
У Львові із 2733 пожежних гідрантів 866 є непридатними до використання. А це майже 32 відсотки від загальної кількості. Серед них 45 заглушено, 183 знято, 56 пожежних гідрантів заасфальтовано, а ще 560 несправні. Порівняно з минулим роком кількість непридатних пожежних гідрантів збільшилась на 17%.
Рятувальники неодноразово звертали увагу керівників ЛМКП „Львівводоканал”, підприємств та місцеву владу Львова й районів на незадовільний стан справ із гідрантним господарством та пожежними водоймами. Відсутність змін на краще спонукає  ГУ МНС в Львівській області апелювати до них публічно через засоби масової інформації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ