Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГУ МВС України у Львівській області не проводить жодної перевірки в міському управлінні земельних ресурсів – Ігор Гуменчук

ГУ МВС України у Львівській області не проводить жодної перевірки в управлінні земельних ресурсів – запевнив «Гал-info» заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.
«На даний час жодної перевірки в управлінні земельних реурсів Львівської міської ради правоохоронці не проводять», – наголосив Ігор Гуменчук і додав, що до управління не надходило з цього приводу жодних запитів.
Водночас, начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний у коментарі «Гал-info» ще раз підтвердив, свої свова, які він сказав вчора під час прес-конференції про те, що правоохоронці перевіряють міське та обласне управління земельних ресурсів на предмет земельних афер у Львові.
Нагадаємо, вчора на прес-конференції начальник Головного управління МВСУ у Львівській області, генерал-майор Василь Пісний, заявив, що правоохоронні органи перевіряють Головне управління земельних ресурсів ЛОДА, а також управління земельних ресурсів ЛМР на предмет земельних афер, зокрема, перевіряють у який спосіб надавалася оренда, як проводилися земельні аукціони (участь у земельних аукціонах родичів чиновників).
За словами Василя Пісного, результатів перевірки ще немає. Як тільки вони будуть, головний правоохоронець області відразу повідомить. „Найбільше нас цікавить Пустомитівський район. Оскільки там було найбільше зловживань та розбазарювання земель”, – зазначив Василь Пісний.
Він також повідомив, що проводиться перевірка у справі про незаконне заволодіння сотнями гектарів Брюховицького лісу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ