Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГУ НП Львівщини придбало російське програмне забезпечення для відеоконференцій

ГУ НП Львівщини придбало російське програмне забезпечення для відеоконференцій. Про це повідомлено на сайті публічних закупівель Prozorro.

Як зазначено в умовах закупівлі, Головне управління Національної поліції у Львівській області придбає програмне забезпечення TrueConf Server на 35 користувачів за 367 150 гривень.

Закупівля була здійснена в ТОВ "ЮНІВЕРСАЛ СНП".

TrueConf Server - це російська програмна платформа об'єднаних комунікацій, призначена для організації групових відеоконференцій в корпоративних мережах будь-якої складності, а також через інтернет. 

З 2013 року TrueConf є субпідрядником та постачальником технічних рішень для систем відеозв'язку МВС Росії на замовлення ФГУП.

З 2014 року, TrueConf створила та обслуговує "найбільшу в світі" систему об'єднаних комунікацій в Міністерстві внутрішніх справ Російської Федерації.

Варто зазначити, що в світі існує достатня кількість аналогів даного програмного забезпечення, виробником яких не є компанія з країни, що здійснює збройну агресію на територію України.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Великдень поліція працюватиме у посиленому режимі задля забезпечення прядку та дотримання карантинних заходів. Поліцейські слідкуватимуть за дотриманням громадянами обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ