Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Губернатор Микола Кміть провів робочу зустріч з міжфракційним об’єднанням «Наша Україна» у Львівській облраді

У суботу, 15 березня, відбулася робоча зустріч міжфракційного об’єднання «Наша Україна» у Львівській обласній раді із т. в. о. голови Львівської ОДА Миколою Кмітем, де губернатор розповів про своє бачення розвитку області та пріоритети у цьому. Губернатор окреслив основні напрямки своєї роботи у розвитку Львівщини. Про це «Гал-info» повідомила депутат Львівської обласної ради Емілія Подляшецька.
«Микола Кміть звернув увагу на те, що буде придивлятися до кадрів і оцінювати їх по ефективності роботи. Зазначив також, що на перше місце серед пріоритетів області буде ставитися економіка, економічні показники. Зустріч відбувалася у режимі «запитання – відповідь», де депутати Львівської обласної ради запитували нового губернатора про його бачення розвитку області. Це була робоча зустріч, на якій Микола Кміть доніс своє бачення до депутатів», — розповіла Подляшецька.
Вона також зауважила, що новий губернатор зазначив, що повністю для ознайомлення із областю йому потрібно до трьох місяців, адже це великий обсяг матеріалів. «Новий губернатор – це ефективна, енергійна молода людина із нестандартним мисленням. Він хоче зробити щось ефективне для області», — додала Подляшецька.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ