Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гуманітарна політика Януковича не образить жодного з регіонів – Ганна Герман

«Думаю, що новий президент країни повинен залишити історію історії і починати будувати свою політику. Таку, яку він вважає правильною, в тому числі - і в гуманітарних питаннях, про які ви говорите, і в оцінці інших історичних фактів тощо». Про це учора, 8 лютого, під час прес-конференції заявила заступник Голови Партії регіонів Ганна Герман у відповідь на запитання чи не скасує Янукович наказ Ющенка про присвоєння С. Бандері звання Героя України.

 

«Ви знаєте, в Україні вже було кілька президентів. Був Кравчук, він зробив якісь свої помилки, але прийшов Кучма, і він не перекреслював того періоду. Він просто починав будувати іншу політику. Прийшов Ющенко, і він вказував на деякі помилки, навіть дуже критикував президента Кучму, але він нічого не перекреслював з того, що робив Кучма, а лише побудував якусь свою нову політику. Тому я думаю, що і цей президент повинен залишити історію історії і починати будувати свою політику. Таку, яку він вважає правильною, в тому числі - і в гуманітарних питаннях, про які ви говорите, і в оцінці інших історичних фактів тощо», – каже вона.

 

«Я думаю, що президент це зробить, і що ці його кроки будуть гідними, і вони будуть такими, що не образять жодного регіону», – додала Герман.

 

«Кожна нова сторінка тієї історії повинна писатися і починатися заново, з чистого аркуша. І Янукович буде і свою гуманітарну політику мудро робити. І я думаю, що нам взагалі треба відмовитися від цієї системи нагороджувати мертвих. Давайте будемо більше цінувати живих, тому що українська влада за 18 років незалежності таки навчилася цінувати мертвих, але вона не вміє шанувати живих, вона не вміє дбати про живих», – наголосила депутат.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ