Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гуртківці УДЮМК Львова святкуватимуть День Соборності на Говерлі

Установа дитячо-юнацьких молодіжних клубів управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради 21-23 січня проведе традиційний захід до Дня Злуки ЗУНР та УНР - сходження на найвищу вершину Українських Карпат - гору Говерлу. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Захід проводять з метою отримання дітьми нових знань про історичні події, змістовного проведення вільного часу молоді, популяризації пішохідного туризм. У сходженні братимуть участь туристський актив Львова та старші вихованці УДЮМК Залізничного району Львова управління молоді, сім'ї та спорту,, зокрема члени клубу «Імпульс». Збір учасників - о 19.00 21 січня біля клубу «Імпульс», що на вул. Городоцькій, 293.

«Вивчення будь-якої інформації для молодих людей повинне бути цікавим, тоді воно запам'ятовується на все життя. А вивчення матеріалу про найвищу точку сплеску патріотизму, якою був акт Злуки, на найвищій точці України - це символічно, і, гадаю наші діти відчують це сповна», - каже керівник управління молоді, сім'ї та спорту мерії Наталка Федорович.

Організатором акції є ЛММГО «К-2» та управління молоді, сім'ї та спорту мерії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ