Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гуртожитки на вулиці Шевченка, 66 та 66-а матимуть гарячу воду і тепло

Два гуртожитки на вулиці Шевченка, 66 та 66-а матимуть тепло та гарячу воду цілодобово. Ці будинки, які щороку мали проблеми з гарячою водою та теплопостачанням, взяло на свій баланс ЛМКП “Львівтеплоенерго”. Повідомили «Гал-іnfо» у прес-службі Львівської міської ради.
На замовлення управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради “Львівтеплоенерго” проклало 180 метрів тепломережі від котельні підприємства, що на вулиці Золотій, 21, і встановило індивідуальний тепловий пункт (ІТП). На виконання цих робіт із міського бюджету виділено 180 тисяч гривень.
            Потреба взяти на баланс ЛМКП “Львівтеплоенерго” гуртожитки виникла через  відсутність гарячої води і неякісні послуги з теплопостачання, які надавала відомча котельня “Львівського мехсклозаводу”.
Індивідуальний тепловий пункт забезпечує кожний будинок теплом та гарячою водою. Технічні  характеристики ІТП дозволяють  регулювати різницю в температурі на верхніх і нижніх поверхах будинку, а опалювання можна вмикати в будь-яку пору року. Вартість одного ІТП – від 75 до 150 тис. грн, залежно від розмірів будинку.
           «Проект модернізації теплопостачання м. Львова», розроблений МКП «Львівтеплоенерго» спільно із зарубіжними фахівцями, передбачає за 5 років обладнати 1235 будинків міста індивідуальними тепловими пунктами. Необхідна сума інвестицій – 91 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ