Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хабарі в ЛМР тепер під пильним оком міського голови

Для зустрічей з відвідувачами у міській Ратуші передбачили спеціально обладнані кабінети, - про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Відтепер зустрічі з мешканцями в мерії відбуватимуться у спеціально обладнаних кабінетах з аудіо та відеоспостереженням. Відповідне рішення «Про організацію проведення зустрічей з відвідувачами керівників виконавчих органів Львівської міської ради та їх структурних підрозділів» виконавчий комітет прийняв 5 червня. Такі кабінети передбачили на кожному поверсі міської ради, і їх поки що є сім.

«Робота з відвідувачами чи громадськістю повинна регулюватися чинним законодавством. 5 червня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про порядок проведення зустрічей з відвідувачами. Є порядок, який регулює особисті прийоми громадян керівниками виконавчих органів, є впорядковані дні, чітко визначені години, де посадовці чекають відвідувачів, і за попереднім записом ведеться прийом і вирішується питання. Також є відвідувачі, які не є на особистих прийомах, але можуть зустрічатися з посадовцями для вирішення різноманітних питань. І саме цим рішенням ми пропонуємо спеціально облаштовані кабінети — визначені приміщення, які належним чином облаштовані, є достатньо місця для відвідувачів, є відповідно створені умови для того, щоби ці зустрічі були максимально комфортними. І ці приміщення обладнані відеоспостереженням та аудіоспостереженням для того, аби була спільна взаємовідповідальність. Щоб це була відповідальність і посадовців, і відвідувачів, які приходять на ці зустрічі», — пояснила Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР.

З її слів, таких кабінетів для зустрічей, які обладнані спостереженням, є сім. Це кабінети: № 108, 116, 202, 228-А, 230, 330, 512. Кабінети працюватимуть виключно в робочий час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ