Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хакери з Anonymous оголосили війну неонацистам

Учасники хакерського руху Anonymous почали інтернет-кампанію проти ультраправих політичних об'єднань, повідомляє газета Frankfurter Rundschau.

Кампанія отримала назву Operation Blitzkrieg ("Операція бліцкриг"). В її межах "аноніми" вивели в офлайн близько 15 сайтів довколанацистської тематики, а також відкрили викривальний блог nazi-leaks.net, який ведеться німецькою мовою.

У блозі публікуються імена, прізвища та особисті дані (найчастіше - адреси електронної пошти) людей, яких хакери підозрюють у причетності до ультраправого руху. У їх число увійшли клієнти інтернет-магазинів, що торгують нацистською атрибутикою, автори газети Junge Freiheit, а також активісти Націонал-демократичної партії Німеччини (НДПН).

Звідки були запозичені особисті дані, не уточнюється. Багато з опублікованих електронних адрес зареєстровані в німецькій доменній зоні .de.

Видання The Epoch Times наводить цитату із заяви "анонімів". Хакери повідомили, що не мають наміру "миритися з будь-яким об'єднанням, в основі якого лежить расова, сексуальна і релігійна дискримінація, а також з людьми, які в ці об'єднання входять".

podrobnosti.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ