Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Характер майбутньої Верховної Ради залежатиме від того, чи пройде туди блок «Пора-ПРП», партія «Віче» та партія Вітренко

Шість політичних сил — Партія Регіонів, блок «Наша Україна», БЮТ, Соцпартія, Блок Литвина, КПУ, однозначно потраплять до Верховної Ради України, ще три політичні сили — блок «Пора-ПРП», партія «Віче» та партія Вітренко — мають шанси пройти у Верховну Раду, всі інші ж шансів здобути мандати народних депутатів не мають — прогнозує політолог Вадим Карасьов. Про це він заявив 28 лютого під час засідання Львівського прес-клубу реформ. На думку політолога, характер майбутньої ВРУ залежатиме саме від того, чи пройдуть до Верховної Ради три політині сили, які мають шанси, а не ті сили, присутність яких у ВР гарантована.
«Якщо до парламенту пройде «Пора-ПРП», то вона не дасть «Нашій Україні» маневрів для блокування з Партією Регіонів, натомість присутність у ВР партії Вітренко багато в чому впливатиме на політику регіоналів. Якщо, прийшовши до парламенту, партія Вітренко почне реалізовувати проросійську політику, то це змушена буде робити і Партія Регіонів, адже в іншому випадку її електорат перейде до Вітренко», — зазначив Вадим Карасьов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ