Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Харківські активісти читають лекції Антимайдану

Вже другий день поспіль влада збирає у Харкові так званий Антимайдан. Його учасники - бюджетники, яких на мітинг зганяє влада. Про це розповів представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» на Харківщині Віктор Слиш.

За його словами, до «місця збору» прямують колони автобусів із заляканими громадянами.

«Їм все одно, за що вони стоять. Вони просто бояться втратити роботу, адже відчувають тиск на себе та своїх дітей», - зазначив Слиш.

Він також наголосив, по ночах невідомі продовжуть палити автівки тих, хто висловлюється проти політики влади, в тому числі і місцевої. Проте активістів Майдану такі дії не зупиняють.

«Щовечора проводяться невеликі флеш-моби, збираються теплі речі та медикаменти для Майдану. Ми щодня передаємо пакунки до Києва», - повідомив представник «Третьої Української Республіки».

Враховуючи те, що на Харківщині немає жодного опозиційного телеканалу, активісти харківського Майдану займаються ще й просвітницькою роботою.

«Коли до нас приходять радикально налаштовані «тітушки», ми запрошуємо їх до бесіди, розповідаємо про справжній хід подій на центральних вулицях Києва. Адже люди знаходяться в інформаційному вакуумі. Окрім інтернету, джерела інформації про події в країні відсутні. Скрізь говорять про екстремізм, іноземний вплив США тощо – людей залякують. Ми ж відкриваємо їм очі на правду», - підкреслив Віктор Слиш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ