Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Харківські школярі побачили «Арену Львів»

Напередодні новорічних та різдвяних свят «Арена Львів» стала справжнім подарунком для дітей з різних куточків України.

Харківські школярі подолали тисячу кілометрів, щоб побачити чарівне місто Лева. Коли дітям пообіцяли, що вони потраплять на новий стадіон – юні мандрівники дуже зраділи. Школярі побачили роздягальні гравців, пройшли «шлях футболіста», посиділи на трибунах та піднялися у ресторан стадіону.

Восьмикласник Андрій після екскурсії зізнався: «Було дуже цікаво, але трохи моторошно на верхніх трибунах – дуже високо». Але це не завадило хлопцеві обзавестися ще однією мрією: побувати на «Арені Львів» влітку, коли тут проводитимуться матчі ЄВРО. «Мені дуже сподобався ресторан, але вболівати я б хотів у центрі фанатського сектора», - поділився Андрій.

Його друг Артем в захваті від поля, адже по ньому ходив його футбольний кумир Марко Девіч. «Дуже красивий стадіон! Ще я б дуже хотів побачити матч «Португалія-Німеччина», який буде тут проходити, підтримав би Німеччину!». 14-річний Руслан – палкий вболівальник харківського «Металіста». Але патріотизму школяру не позичати: «Карпати» - теж українська команда, тож слід вболівати і за неї!».

А от на дітей з дрогобицького дитбудинку «Оранта» чекала приємна несподіванка: до них на екскурсію завітав воротар ФК «Карпати» Андрій Тлумак. Як стати футболістом, як «брати» м’яча, що відчуває гравець на полі під час матчу, як впливає на гру підтримка вболівальників – все цікавило маленьких «чомучок». Андрій нікого не залишив без відповіді та поділився власними враженнями про нову арену: «Дуже сильний стадіон,тут гарно грати».

«Я думаю, це добре, що перші екскурсії ми провели для цих дітей, - розповів директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін. – Це найщиріші та найемоційніші наші відвідувачі. Тож ми мали можливість не тільки показати їм арену, а й самим отримати цінний досвід від спілкування з ними».

Планові екскурсії на «Арені Львів» розпочнуться вже в січні. Найближчим часом на нашому сайті можна буде отримати інформацію про вартість квитків та розклад екскурсійних прогрм.

areny.lviv.ua

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ