Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хай свята Йорданська вода змиє негаразди, біди та клопоти , - Володимир Кожан

Голова Західноукраїнської спілки промисловців та підприємців Володимир Кожан привітав краян зі святом Водохреща

Зокрема, у привітанні сказано: "Завтра,19 січня, Йордана, Богоявлення – третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке відзначають православні та греко-католицькі християни. З ним пов’язують хрещення на Йордані Ісуса Христа ів народі називають Водохреща. Це - одне з найрадісніших зимових свят українського народу. З давніх давен доведено, що в цей день вода стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією.

З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє. Богоявлення засвідчує таїнство Святої Трійці. Адже в цей день, за християнським вченням, з’явився Бог у трьох іпостасях: Бог Отець – в голосі, Син Божий – у плоті, Дух Святий – у вигляді голуба.

Дорогіземляки! Щиро вітаю Вас зі святом Богоявлення! Тішуся, що разом з Вами, ми дочекали цього великого торжества. Нехай Господь Бог дарує кожному свою любов, ласку та милосердя. Хай свята Йорданська вода змиє всі Ваші негаразди, біди та клопоти. Добра, здоров’я, щастя, достатку та злагоди!

ХРИСТОС ХРЕЩАЄТЬСЯ! В РІЧЦІ ЙОРДАНІ!".


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ