Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хайдемарі Стефанишин-Пайпер та Андрій Садовий з дружиною вчора повечеряли в «Куполі»

Астронавтка українського походження Хайдемарі Стефанишин-Пайпер, яка вчора прибула до Львова з приватним візитом, зустрілася вчора ввечері з міським головою Андрієм Садовим та його дружиною, щоправда, неформально. Зустріч відбулася у ресторані «Купол». Про це «Гал-info» повідомив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міської ради Остап Процик. На цій зустрічі також були присутні заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, Остап Процик та організатори поїздки пані Стефанишин-Пайпер до Львова.
 Як зазначив Остап Процик, під час вечері подавали українські страви. Неформальна зустріч відбувалася у дружній атмосфері.
Нагадаємо, вчора до Львова з приватним візитом прибула астронавтка українського походження Хайдемарі Стефанишин-Пайпер, яка приїхала в Україну на запрошення українського бізнесмена та мецената Віктора Пінчука. Це перший її візит в Україну. У Львівському аеропорту Хайдемарі Стефанишин-Пайпер зустрічали її українські родичі (двоюрідні брати та сестри), а також представники міської та обласної влади.
Хайдемарі Стефанишин-Пайпер сьогодні відвідає села Новий Яричів та Якимів Кам’янко-Бузького району. В Якимові народився батько астронавтки Михайло Стефанишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ