Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ХДС делегуватиме у прохідну частину списку „Нашої України” до міської ради Данила Ярему, Михайла Задорожного і ще одну невідому особу

Християнсько-Демократичний Союз розраховує на «золоту п’ятірку» місць у прохідній частині списку Блоку Ющенка до Львівської міської ради, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО ХДС Антон Ружицький. Наразі ж, за його словами, партії запропонували лише три прохідних місця у списку кандидатів у міські депутати від „Нашої України”.
Як повідомив Антон Ружицький, у цю трійку потраплять два депутати міської ради, члени фракції ХДС Данило Ярема та Михайло Задорожний. Що ж до третього прохідного місця у списку, то поки що воно залишається вакантним.
«З третім місцем є деякі нюанси, і ми ще не визначаємося, хто має його зайняти. Проте всього лише три місця у прохідній частині виборчого списку блоку до міськради нас не влаштовують. Договору про погодження квот ми ще не підписали, — говорить голова ЛОО ХДС. — Я вважаю, що умови, які запропонували нашій партії, є абсолютно нехристиянськими і несправедливими, адже сьогодні в нас є сім діючих міських депутатів».
Антон Ружицький переконаний, що „Наша Україна” реально може розраховувати приблизно на 50% місць до Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ