Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Хілтон» розглядає готельні проекти у Львові

«Хілтон» розглядає готельні проекти у Львові. «Готельний ринок Львова - надзвичайно привабливий і перспективний сектор, тому міжнародна готельна мережа «Хілтон» має бажання зайняти тут свою нішу», - про це під час зустрічі із міським головою Львова повідомила Магдалена Секутовська, директор з розвитку готельної мережі «Хілтон» в Східній Європі.
«Сьогодні готельний ринок міста і регіону ще не освоєний міжнародними готельними компаніями. Проведення у Львові Євро-2012 збільшує динаміку розвитку готельного сектору та робить його дедалі привабливішим для престижних іноземних готельних компаній. Прихід до Львова такої відомої готельної мережі як «Хілтон» - це тільки початок», - вважає радник міського голови з готельного розвитку Іван Лунь.
За словами, Магдалени Секутовської, найперспективніша ніша у Львові для «Хілтона» - це 3 та та 4-зіркові бренди – Hilton Garden Inn, DoubleTree by Hilton - які входять до портфеля The Hilton Family.
Наразі представники компанії ведуть переговори з власниками готельних проектів та земельних ділянок у Львові щодо можливого управління «Хілтоном» цими готелями в майбутньому. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Зазначимо, що Hilton Hotels - провідна світова готельна мережа, власником якої є Hilton Hotels Corporation. Компанія має 2 800 брендових готелів в 76 країнах світу.
На готельному ринку мережа функціонує з 1919 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ