Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хімічні, фізичні та біологічні кабінети львівських шкіл поповнюють новим обладнанням (фото)

Цього року на облаштування шкільних кабінетів хімії, фізики та біології у львівських школах у міському бюджеті закладено 600 тисяч гривень. За ці кошти планують закупити нове навчальне обладнання, прилади, меблі, а також зробити ремонти. За словами начальника управління освіти ЛМР Надії Оксенчук, школи обиралися за принципом доброї роботи, за специфікою роботи і залежно від рівня викладання та рівня знань учнів.
Минулого року на аналогічні потреби міська рада виділила 300 тисяч гривень, за ці кошти вдалося зробити 5 кабінетів у різних школах міста. Надія Оксенчук повідомила, що цьогоріч планують зробити не менше 6 кабінетів, залежно від потреб шкіл. «Матеріальна база шкіл давно не поповнювалася. Кабінети фізики, хімії, біології вже є застарілими, а саме ці кабінети є необхідними для організації навчального процесу», - зазначила Надія Оксенчук.
За словами вчителя фізики львівсько школи № 51 Івана Михайловича Коцана, після того, як школі закупили нове обладнання для уроку фізики, зросла, навіть, успішність учнів з цього предмету, оскільки прилади дають змогу точніше визначати величини. Зазначимо, що окрім фізичного обладнання, для кабінету фізики у цій школі придбали ноутбук та мультимедійний проектор.
Загалом цьогорічний бюджет галузі освіти у Львові становить 58 мільйонів 213 тисяч гривень. За ці кошти також передбачаються капітальні ремонти у начальних закладах міста, облаштування комп’ютерних класів та поповнення шкіл мультимедійними засобами.













Підготувала Наталія КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ