Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ХК «Леви» в домашньому матчі поступився столичному «Беркуту»

Львівські «Леви» у першій грі 5-го кола регулярної першості Професійної хокейної ліги України на домашній ковзанці зазнали поразки від київського «Беркута», повідомила прес-служба ХК «Леви» (Львів).

З самого початку гри «Леви» кинулися в атаку. Перший небезпечний момент біля воріт гостей стався вже на 1-ій хвилині. Перша трійка господарів провела чудову атаку. Стартовий штурм галичан таки увінчався успіхом. Все та ж перша ланка в третій своїй атаці закинула, а завершив зусилля партнерів капітан команди Гнітько. Після цього «Леви» продовжили атакувати, а Донован вступив у гру лише на 10-ій хвилині гри. Але після цього кияни міцно заволоділи перевагою і в підсумку зрівняли рахунок. Кілька не обов’язкових вилучень господарів зіграли з ними злий жарт. І в підсумку на 15-ій хвилині Гніденко грамотно підставив ключку після кидка Заводовського. Донован був безсилий, тож після першого періоду рахунок 1:1.

У другому періоді гра протікала гостро і результативно. Спочатку господарів вивів вперед Марушев. Відразу після цього «Леви» мали чисельну перевагу в два гравці упродовж півтора хвилин, але закинути не змогли. Як часто буває при нереалізованих моментах біля воріт суперника, «Леви» пропустили гольову контратаку. Михайлов кинув по воротах Донована, кіпер врятував партнерів, але втратив шайбу з виду, а першим на добивання встиг Заводовський. Де були захисники господарів – невідомо. Через три хвилини вже «Беркут» вперше в матчі вийшов вперед: Караульщук з передачі Бризгалова замкнув стрімку атаку киян. «Леви» кинулися відіграватися і на 38-й хвилині знову зрівняли рахунок. Це Мадера в ближньому бою зумів переграти Хована. 3:3 – здавалося, так період і закінчиться, але «Беркут» відчув розслабленість господарів і холоднокровно їх покарав, зробивши солідний заділ перед заключним періодом. Спочатку Валуй вивів «Беркут» вперед, а за півхвилини Сальников подвоїв перевагу гостей.

У третьому періоді у воротах господарів з’явився Горєлов. «Леви», головним чином зусиллями першої ланки, намагалися закинути. Хороший момент мав Гнітько, але не зміг переграти словацького воротаря гостей. Буквально тут же кияни отримали подвійну чисельну перевагу і зусиллями Волчека та Валуя забезпечили собі спокійне закінчення зустрічі. Нарешті в більшості закинули і «Леви». В середині заключного відрізку матчу Пономарьов відквитав одну шайбу – 4: 7. У «Левів» була можливість повернутися в гру, але вони вдруге у матчі не змогли реалізувати більш ніж хвилинну подвійну чисельну перевагу. Вистачило господарів тільки на кілька атак в кінцівці матчу.

«Леви» (Львів) – «Беркут» (Київ) – 4:7 (1:1; 2:4; 1:2). 10 січня. Новояворівськ. Льодова Арена. Початок 19:00. 200 глядачів

Шайби закинули: 1:0 Гнітько (Янченко, Пономарьов, 02:49); 1:1 Гніденко (Заводовський, Сальников, 15:15); 2:1 Марушев (Гончаров, Куликов, 25:43); 2:2 Заводовський (Волчек, Михайлов, 30:18); 2:3 Караульщук (Бризгалов, 34:12); 3:3 Мадера (Федоров, 38:08); 3:4 Валуй (Романенко, Караульщук, 38:45); 3:5 Сальников (Бризгалов, Гніденко, 39:17); 3:6. Волчек (Михайлов, Сенкерик, 44:31 – у більшості 5х3); 3:7. Валуй (Бризгалов, Гніденко, 45:26 – у більшості); 4:7. Пономарьов (Сидоров, Гончаров, 50:05)

Штраф: 20 – 14

Кидки: 37 (11+18+8) – 22 (9+5+8)

Вкидання: 30 (10+12+8) – 49 (15+16+18)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ