Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хлопчик із найдовшим в Україні волоссям мешкає на Львівщині

Хлопчик із найдовшим у світі волоссям мешкає у Дрогобичі Львівської області. Це підтверджує і диплом, який шестирічному Артуру вручили представники Книги рекордів України. Подивитися на довгокосого Артура приходить чимало вагітних жінок - вони кажуть, що перед пологами потрібно дивитися лише на красивих дітей.

Мати Артура розповідає, що хлопця не підстригали від самого народження, спочатку було цікаво, а тепер шкода різати 75-тисантиметрове волосся рудого кольору. Та й самому Артуру зачіска подобається. Він каже, що завжди матиме довге волосся. Але доглядати за такою шевелюрою доводиться мамі, малий Артур іще не може впоратися зі своїми кучерями.
Артур каже, що діти за руде та довге волосся його не ображають, зрештою постояти за себе хлопець може сам, уже рік він займається карате. Однак справжнім його захопленням є комп’ютер та машини. І не дарма його кумиром є найвідоміший автогонщик.
   Малий Артур пишається своєю першою нагородою. Диплом про найдовше волосся висить у його кімнаті на видному місці. Повідомляє „5 канал”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ