Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ХМЕЛЬНИЧЧИНА. „ГАЛ-INFO”. 13.11.2007. Сесію міськради в Хмельницькому транслювали на фасаді “Дитячого світу”

Чотирнадцята сесія Хмельницької міської ради, пройшла 7 листопада 2007 року в режимі прямої трансляції на монітор, який встановлений на приміщенні торгового центру "Дитячий світ" на вулиці Проскурівська, 4/3 у Хмельницькому. Трансляція відбулася з ініціативи міського голови Сергія Мельника за технічної підтримки АТ "Мікросистема", ТРК "Піраміда", ТРК "Місто", ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Як зазначили «Гал-info» в прес-службі Хмельницької міськради, ініціатором нововведення є міський голова Хмельницького Сергій Мельник, з тим щоб всі бажаючі могли б побачити, як проходить сесія, і як хто і за що голосує.
Як зазначає місцева преса, до обіду не багато перехожих звертали увагу на трансляцію, а після обіду бажаючих поспостерігати, що відбувається в сесійній залі, виявилося чимало.
Загалом на чергову сесію, 7 листопада на розгляд депутатів було винесено 53 питання. Основні рішення, прийняті на сесії – уточнення бюджету міста на 2007 рік, затвердження Програми розвитку дошкільної освіти в місті Хмельницькому на 2007-2011 роки та нагородження Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня заслуженого тренера України Анатолія Чумакова. На сесії було прийнято рішення про продаж 30% акцій ВАТ “Фірма Хмельницькбуд”, за мінімальною стартовою вартістю 2,5 млн.грн, та було розглянуто 16 питань з врегулюванню земельних відносин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ