Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ходовицький кар’єр залишається у підпорядкуванні філії Стрийського райавтодору

Депутати Стрийської районної ради 26 липня 2006 року на сесійному засіданні прийняли рішення про те, що Ходовицький кар’єр залишається у підпорядкуванні філії Стрийського райавтодору, — про це «Гал-info» повідомив голова Стрийської районної ради Роман Козак.
Нагадаємо, що конфліктна ситуація, яка виникла навколо наказу ДП „Львівський обласний автодор” ВАТ «Державної акціонерної компанії „Автомобільні дороги України» від 12 квітня 2006 року про передачу Ходовицького кар’єру з філії Стрийського райавтодору у філію Пустомитівської дорожно-ремонтної дільниці №62. Це призвело до масових мітингів та протестів житетів села Ходовичі, що, своєю чергою, заблокувало роботу асфальтного заводу і унеможливило проведення ремонту доріг на території району.
Враховуючи критичну ситуацію, що склалася в районі, депутати Стрийської райради звернулися до голови Державної служби автомобільних доріг України В. Гурдаса, начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Ярослава Янишина, директора ДП «Львівський облавтодор» Степана Маїка і голови ЛОДА Петра Олійника з проханням вирішити питання.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ