Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Хортиця" продає свою продукцію в Криму та на окупованому Донбасі

"Хортиця" продає свою продукцію в Криму та на окупованому Донбасі. Про це повідомило видання Антикор.

За даними учасників АТО, ТОВ "УДК" – ТМ "Хортиця", що входить до компанії Global Spirits, продає свою продукцію на окупованих територіях Донецької та Луганської областей і в Криму.

1/2

Зокрема, в торгівельних мережах Луганська та Донецька продукція ТМ "Хортиця" продається із "акцизною маркою" невизнаних самопроголошених ЛНР та ДНР, діяльність яких кваліфікується, як діяльність терористичних організацій.

"Наявність марок терористів свідчить про сплату податків на території ЛНР/ДНР та фінансову підтримку терористичної діяльності", – наголошують активісти.

Наразі учасники АТО звернулися до народних депутатів та правоохоронців, вони вимагають від ДФС скасувати ліцензію компанії на торгівлю алкогольною продукцією та заборонити рекламу у ЗМІ, інакше погрожують у самостійно звільняти полиці супермаркетів від продукції ТМ "Хортиця".

Зазначимо, ТОВ "УДК" – ТМ "Хортиця" – українське підприємство з виробництва напоїв, в тому числі горілки, лікеро-горілчаних виробів, вина, соків та слабоалкогольних напоїв, яке входить до складу Global Spirits.

Антикор

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ