Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хруставчук порадив Садовому шукати провокаторів серед своїх

Міському голові Львова Андрію Садовому варто було б узгоджувати свої слова з діями чиновників міської ради, які підписують проекти ухвал, що можуть зашкодити благоустрою Львова. Таку думку висловив голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук, коментуючи заяву міського голови про те, що керівництво міста Львова не ухвалювало жодного рішення про перенесення мистецького ринку «Вернісаж» з площі Вічевої, 1 в інше місце. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

У своїй заяві в засобах масової інформації Андрій Садовий заспокоїв працівників «Вернісажу»та закликав їх «не слухати різних провокаторів, які говорять, що когось десь будуть переселяти».

«Сьогодні таке рішення на рівні керівництва міста ніким не приймалося. Можливо, хтось собі має якісь фантазії. Нехай він їх залишить при собі і не збурює людей», – зазначив Садовий.

На думку Богдана Хруставчука, під словом «провокатори» мер мав на увазі свою ж команду, яка поставила підписи під проектом ухвали в додатку до якої чітко йдеться про те, що ринок «Вернісаж» мають на меті перенести з площі Вічевої, 1 на вул. М. Кривоноса – Замкову.

«Під проектом ухвали є підписи начальника організаційного управління І. Сірка, начальника управління «Секретаріат ради», Л. Зубача, начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин М. Бокала, начальника юридичного управління Г. Пайонкевич, директора департаменту містобудування А. Павліва, голови Галицької райадміністрації І. Маруняк, заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури В. Шевчука та першого заступника міського голови О. Синютки. Ці люди і є основними поширювачами інформації про можливе перенесення «Вернісажу», адже вони й завізували проект його перенесення», - наголосив політик.

Він також зауважив, що міській голова та чиновники ЛМР відверто обманюють громаду. «Так, я погоджуюсь з тим, що керівництво міста Львова поки що не приймало жодного рішення про перенесення мистецького ринку «Вернісаж», але навіщо тоді у ситуації, коли проект ухвали вже висвітлили засоби масової інформації, стверджувати про те, що згідно з цим проектом, на ділянці на вул. Кривоноса планується створення ще одного туристичного центру, або ж, як сказав начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Михайло Бокало, ще одного ринку. Це відверта брехня, у цьому може переконатися кожен охочий, прочитавши уважно текст проекту ухвали та додаток до неї», - наголосив політик.

У пояснювальній записці до проекту ухвали чітко вказано: «З метою перенесення ринку «Вернісаж» з площі Вічевої, 1 на вул. Кривоноса – Замкову пропонується на розгляд сесії міської ради проект ухвали «Про погодження ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. М. Кривоноса – Замковій».

«Я закликаю Андрія Садового не вважати львів’ян за дурнів та не зловживати звинуваченням на кшталт «провокатори», натікаючи на журналістів представників громади, які змогли юридично правильно зрозуміти та розтлумачити текст згаданого проекту ухвали та зробити логічні висновки», - підсумував Богдан Хруставчук.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ