Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Хруставчук запропонував провести довибори за кошти, передбачені на піар депутатів Львівської обласної ради

Сьогодні, 17 січня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі під час обговорення теми можливого зриву проміжних виборів до Львівської обласної ради (через відсутність фінансування) кандидат до обласної ради Богдан Хруставчук запропонував виділити кошти на довибори з видатків, передбачених на фінансування телекомпанії «Львів ТБ». Свою пропозицію він обґрунтував тим, що депутати Львівської облради зможуть обійтися і без піару, а вибори необхідно провести саме 27 січня цього року, як того вимагає законодавство України. Про це повідомила прес-служба кандидата.

«Я вважаю була б доцільним скерувати частинукоштів, які передбачені в обласному бюджеті на фінансування і підтримку КП «Телекомпанія Львів ТБ», (а це 7 млн.517 тис. грн) на фінансування довиборів до облради. Думаю, цього року депутати зможуть обійтися без піару та зайвої демагогії на телебаченні», - зазначив Богдан Хруставчук.

На це голова бюджетної комісії ЛОР Ярослав Качмарик відповів, що телебачення потребує фінансування і відсутність на прес-конференції камер і працівників «Львів ТБ» є яскравим доказом недофінансування цього інформаційного ресурсу.

«У Львові має бути якісне телебачення», - наголосив представник ЛОР.

Проте Богдан Хруставчук переконаний, що у Львові вже є якісне телебачення (ЗІК, НТА, 24 канал, 12 канал ЛТБ), тому немає потреби у терміновому фінансуванні ще одного місцевого телебачення.

Нагадаємо: станом на 17 січня 2013 року (кінцевий термін виготовлення виборчих бюлетенів) немає жодного рішення про виділення коштів на підготовку і проведення проміжних виборів до Львівської обласної ради. Тому призначені на 27 січня 2013 року вибори до Львівської обласної ради в семи одномандатних мажоритарних округах, скоріш за все, не відбудуться.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ