Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Християнсько-демократичний союз молоді та об’єднання студентів-правників проводять благочинний збір коштів для дитячого приймальника-розподільника

У рамках Міжнародного дня захисту дітей активісти Християнсько-демократичного союзу молоді та об’єднання cтудентів-правників  розпочали акцію, метою котрої є благочинний збір коштів для дитячого приймальника-розподільника, що знаходиться на вулиці Шевченка, 38. Про це “Гал-info” повідомив голова Львівського обласного об’єднання студентів-правників Олександр Ружицький.
 На проспекті Свободи біля памятника Тарасу Шевченку організатори поставили палатку і урну для пожертв. Поруч активісти роздають інформаційні листівки. Акція розпочалась сьогодні, 1 червня, о 12:00 і продовжиться до 18:00-19:00. Цього року активісти сподіваються зібрати понад 1 000 гривень. На зібрані кошти для дітей будуть закуплені медикаменти, засоби особистої гігієни, миючі та дезинфікуючі засоби, канцелярські товари та інші необхідні речі.
Збір коштів проводиться вже другий рік поспіль. Минулого року було зібрано 1 600 гривень, на котрі, крім необхідних речей, на велике прохання дітей з розподільника придбали телевізор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ