Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хтось проголосував за Ружицького за уряд Януковича

Хтось проголосував за Ружицького за уряд Януковича — про це народний депутат повідомив «Гал-info». За словами Антона Ружицького, він не збирався голосувати ні за Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра, ні за новий склад Кабінету Міністрів. 

  «Коли відбулося голосування за прем’єра, я не брав у ньому участі, після цього нас викликали на засідання фракції, щоб обговорити позицію щодо голосування за новий уряд. Стояло питання, щоб підтримати уряд, бо там п’ять міністрів від «Нашої України», хоча я особисто був проти, в нас виникла дискусія, яка затягнулася, отож ми не встигли на голосування щодо нового складу Кабміну. Картка ж моя залишилася в системі „Рада”, адже я сподівався повернутися до голосування, і, очевидно, хтось просто на власний розсуд нею скористався. Зараз у Верховній Раді розпочалися канікули, а у вересні, коли вони закінчаться, будемо з цим розбиратися», — зазначив Антон Ружицький.
 Нардеп не відкидає, що до такого підступу міг вдатися хтось із народних депутатів-регіоналів, однак все-таки схильний вважати, що це був хтось із нашоукраїнців.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ