Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хтось собі придумав, що буде мінятися перший заступник, другий чи інші – Михайло Костюк

«Ми не ведемо сьогодні розмову про заміну тих чи інших заступників по прізвищах. Це створює напругу в роботі, і хтось собі придумав всі ці домисли, що буде мінятися перший зам, другий чи інші. Ми ведемо довгу і клопітку роботу по вивченню потужності тих людей. Я б хотів, щоб цей кваліфікаційний діалог завершися тим, що людина сама приймає рішення в змозі чи не в змозі працювати в нових умовах», – так голова Львівської ОДА Михайло Костюк відповів на запитання стосовно майбутніх кадрових призначень сьогодні, 15 листопада, під час брифінгу у Львівській ОДА.

«Якщо занадто молодий і ще не ефективний, повинен стати в стрій і повчитися, якщо вже занадто досвідчений, але перебудуватися в нове русло тяжко, повинен також прийняти рішення. Весь ефективний досвід буде прийнятий для організації роботи. Кого треба – будемо перепрофільовувати, хто має бажання – буде займатися іншою роботою. Але не треба спішити і переходити на персоналії в тому, що хтось буде замінений чи призначений», – додав голова ОДА.

Михайло Костюк зауважив, що працювати у Львівській ОДА на будь-якій посаді відповідально і не просто, адже рівень зарплати «економний», а навантаження велике.

Він також зазначив, що планує регулювати управлінську структуру ОДА з тим, щоб уникнути дублювання функцій та «зменшити папероутворення». «Треба використати європейський принцип організації державного менеджменту і використати хороші старі традиції, які не завжди були найгіршими», – сказав Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ