Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«ХVIII Міжнародний економічний форум поставив як мінімум три рекорди», - Олег Синютка

«Міжнародний економічний форум тільки розпочавшись уже поставив як мінімум три рекорди», про це сьогодні, 1 листопада, під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Про це інформують у прес-службі Львівської ОДА.

«Вперше ми репрезентуємо не лише Львівську область, але й усю Україну від Львова і до Луганська та Донецька. І за це я вдячний партнерам із програми розвитку ООН та з Посольства Сполучених Штатів Америки»

Окрім того, вісімнадцятий Міжнародний економічний форум є наймасштабніший за кількістю цьогорічних учасників. «Сьогодні зареструвалися понад тисячу учасників. І за усіма прогнозами кількість осіб, які цьогоріч відвідають наш форум сягне позначки - півтори тисячі осіб», - зазначив Олег Синютка.

Також він додав, що сьогодні у межах проведення ХVIII Міжнародного економічного форуму відбудеться відкриття енергетичного острова.

Зазначимо, що група компаній упродовж 2017 - 18 років реалізували свої інвестиційні проекти в сфері альтернативної енергетики, створивши потужний комплекс сонячних електростанцій на території Яворівського району. Сумарна потужність сонячних електростанцій становить близько 100 мВт. Сьогодні дадуть старт першої черги сонячної електростанції «Яворів-1», потужністю 36 МВТ і позиціонує себе як найбільший об’єкт такої потужності на території Західної України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ