Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Хвора жінка викинула 9-річну дитину з 5-го поверху і вистрибнула сама. Подробиці

Загрози життю жінці з Нового Калинова, яка викинула дитину з 5 поверху (з вікга власної квартири) і слідом вистрибнула сама, немає. За словами головного лікаря Самбірської ЦРЛ Степана Скірина, дитина отримала струс мозку та численні забої. На щастя переломів немає. Хвора на шизофренію жінка перебуває у більш важкому стані. Попри струс мозку у неї перелом ребер та численні забої, больовий шок.
newkaliniv.in.ua

Перед тим як викинути дитину і вистрибнути самій, постраждала пробували проштрикнути себе ножем у груди. Про це свідчать виявлені лікарями кілька колотих ранок на грудях. Дитину відправили до Львівської міської дитячої лікарні для комп`ютерного обстеження. Жінку лікуватимуть у Самборі.

У розмові із отцем Рисеєм від сповіді і причастя відмовилась. Священику розповіла, що дитина "захотіла бути з нею назавжди".

Це вже не перший стрибок хворої жінки. Чотири роки перед тим вона уже стрибала з 5 поверху і вижила. Тоді дитини не було вдома, вона гуляла з батьком.

  Нагадаємо, що вчора 26 вересня о 13:25 у місті Новий Калинів Самбірського району хвора на шизофренію жінка з вікна власної квартири на 5-му поверсі житлового будинку власноруч викинула свою дитину, 2007 року народження, слідом вистрибнула сама.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ