Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ICTV дає в ефір найбільше підозрілих сюжетів, а «1+1» працює найменш професійно, – «Телекритика»

З кінця жовтня 2009 року кількість підозрілих, або замовних, сюжетів у ЗМІ зросла в 5-6 разів. Телеканал ICTV є незмінним лідером серед 7 загальноукраїнських телеканалів за кількістю підозрілих сюжетів в новинах. Про це сьогодні, 29 січня, під час круглого столу «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка» заявив представник ГО «Телекритика» Отар Довженко.

 

За його словами, на другому місці «Інтер», третій – «Перший національний». Найменша кількість підозрілих сюжетів на «5 каналі».

 

Як зазначив Отар Довженко, лідерами серед замовників підозрілих сюжетів є Юлія Тимошенко та Віктор Янукович – відповідно перше і друге місця. Далі у хронологічному порядку – Володимир Литвин, Віктор Ющенко, Сергій Тігіпко та Арсеній Яценюк. В основному сюжети замовляються за певного кандидата, випадки замовлень кандидатом сюжетів проти іншого кандидата поодинокі.

 

За словами представника «Телекритики», абсолютним лідером серед телеканалів, які порушують стандарти професійної журналістики, є «1+1». На другому місці ICTV, на останньому, тобто працює найбільш професійно, СТБ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ