Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Держко хоче створити комісію для аналізу діяльності найвищих посадовців області (доповнено)

Голова фракції БЮТ у Львівській облраді Ігор Держко під час свого звернення до депутатів Львівської обласної ради висловив свою думку про необхідність створення постійної комісії для аналізу діяльності керівників найвищих посад у Львівській області. Про це він заявив перед слухання порядку денного на сьогоднішній сесії.

Ігор Держко висловив своє невдоволення стосовно того, що Петро Олійник відсутній на сьогоднішньому засіданні ЛОР. На запитання Ігоря Держка голова ЛОР Мирослав Сеник зазначив, що голова Львівської ОДА перебуває у відпустці. Депутати ЛОР взяли до відома звернення голови фракції БЮТ у Львівській області.

Проект рішення про створення постійної депутатської комісії ЛОР щодо аналізу діяльності вищих посадових осіб області буде запропонований на наступному сесійному засіданні – зазначив голова фракції БЮТ в облраді Ігор Держко
Фракція БЮТу працює над розробкою проекту рішення ЛОР про створення постійної депутатської комісії ЛОР щодо аналізу діяльності вищих посадових осіб області — про це у коментарі «Гал-info» заявив голова фракції БЮТ Ігор Держко. За його словами такий проект рішення буде запропонований на наступному пленарному засіданні, або ж позачерговому засіданні, якщо в цьому виникне потреба. «Зараз ми працюємо над створенням такої депутатської комісії, для нас дуже важлива думка інших фракцій ЛОР»? — сказав Ігор Держко.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ