Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Держко не розраховує, що Тимошенко призначить його головою ЛОДА, однак переконаний, що Олійника таки звільнять

Голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко не сподівається на те, що коли Юлія Тимошенко стане прем’єр-міністром, призначить його на посаду голови Львівської облдержадміністрації. Про це  він зізнався у коментарі „Гал-info”. Однак Ігор Держко переконаний, що нинішній голова ЛОДА Петро Олійник таки буде звільнений, оскільки є  „не придатним до керування областю”.     

     „Я впевнений, що Олійника нарешті знімуть з посади. Людина, яка зовсім не придатна до керування областю не може займати посади  голови облдержадміністрації”, — сказав Ігор Держко.
Фракція БЮТ вчора, 23 червня, зірвала сесійне засідання обласної ради, оскільки проект рішення тимчасової комісії, уповноваженої аналізувати причини подання голови ЛОДА Петра Олійника на звільнення чотирьох голів РДА, не набрав необхідної кількості голосів.
Зокрема, було звільнено Ростислава Новоженця з посади голови Яворівської районної державної адміністрації, Василя Паховчишина - з посади голови Самбірської районної державної адміністрації, Івана Давидяка - з посади голови Мостиської районної державної адміністрації, Олега Панькевича - з посади голови Бродівської районної державної адміністрації – за неналежне виконання службових обов’язків.
 
    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ