Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Держко переконаний у необхідності трансляції сесійних засідань Львівської обласної ради

Депутат Львівської облради, голова фракції БЮТу Ігор Держко переконаний у необхідності повної трансляції сесії облради.  Свою позицію Ігор Держко мотивує тим, що якщо припинити транслювати у повному обсязі сесію облради і створити натомість депутатську програму, у якій висвітлюватиметься робота депутатів під час сесійного засідання, то є загроза того, що позицію однієї політичної сили висвітлюватимуть у позитивному плані, а позицію іншої політичної сили подаватимуть негативно.

„Репортаж про сесійне засідання і сама трансляція – це зовсім різні речі. Як на мене, то, дивлячись трансляцію, жителі області бачитимуть усе і що насправді відбувається у сесійному залі, а дивлячись телезвіт чи іншу форму сесійного висвітлення, ті ж жителі можуть стати об’єктами маніпулювання. Тому трансляція має бути непорушним фундаментом у роботі ЛОР”, -  наголошує Ігор Держко у розмові з кореспондентом „Гал-info”.
Окрім цього, Ігор Держко наголошує на тому, що депутатський корпус облради повинен цінувати ту увагу, яка приділяється представниками ЗМІ, оскільки дуже часто сама присутність журналістів виступає для деяких депутатів стимулюючим фактором, котрий підштовхує останніх до більш ефективної роботи.
Стосовно зауважень, які прозвучали від депутатів в сторону телеоператорів щодо того, як вони одягаються ідучи на сесійне засідання облради, то голова фракції БЮТу нагадує, що кожна людина вправі одягатися до своїх вподобані та можливостей. „Є таке поняття, як смак. І якщо людина вважає, що шорти їй будуть личити, то для чого робити їх такі зауваження”, – зазначає Ігор Держко, коментуючи слова свого колеги Олега Немчінова щодо неестетичного одягу телеоператорів під час сесійного засідання.   
Нагадаємо, вчора під час  проведення „круглого столу”, присвяченому питанням трансляції сесій ЛОР та висвітлення роботи облради у засобах масової інформації, депутат ЛОР Михайло Хвойницький висловив обурення щодо неформального одягу журналістів. Інший депутат, член фракції УНП зазначив, що робота фракцій НСНУ та УНП повністю заблокована камерами, що стоять у проході між рядами з депутатськими кріслами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ